Om bezoekers op uw website te krijgen is het belangrijk dat uw website goed gevonden wordt door de doelgroep. Uw social media bedrijfspagina kan zorgen voor meer verkeer naar uw website. Wilt u dat de huisstijl van uw bedrijf wordt doorgevoerd in uw social media kanalen? Lees hieronder wat wij voor u kunnen doen!

Opzetten en inrichten van sociale media kanaal €50,- (excl. BTW)

We hebben ruime kennis van en ervaring met het opzetten en inrichten van sociale media als Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube. Wij voeren de huisstijl door, integreren uw bedrijfslogo en voorzien uw social media kanaal van de benodigde bedrijfsinformatie. Voor het inrichten van één social media kanaal betaalt u eenmalig een bedrag van €50,- (excl. BTW).

Plaatsen van berichten op uw sociale media

Wilt u ook social media gebruiken om meer verkeer naar uw website te genereren, maar heeft u geen tijd of totaal geen idee wat erop te zetten? Wij vullen uw tijdlijn met branche gerelateerde content. Dit kan via een doorplaatsing van nieuws op de website of via branche gerelateerde nieuwsartikelen die wij verzorgen. U kunt ook zelf input aanleveren per e-mail. Wij plaatsen uw input dan in lijn met uw huisstijl. Kosten zijn afhankelijk van het aantal berichten en kunnen zowel maandelijks als per plaatsing worden betaald. Neem voor een prijsindicatie contact met ons op.

Sociale media integratie op uw website

Ons streven

Ons streven is uw doelgroep fan of volger te laten worden en via social media meer bezoekers naar uw website te trekken. Voor al uw vragen kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.