In alle thema’s van Bundelpakket is rekening gehouden met implementatie van rekenmodulen. Dit wil zeggen dat er extra ruimte is gereserveerd om rekenmodulen te integreren. Wanneer u een Bundelpakket website afneemt, wordt deze zonder rekenmodule opgeleverd. Wij kunnen alle berekeningsmodulen van aanbiedende partijen op uw website plaatsen.

Voordeel van rekenmodulen

Tegenwoordig willen mensen zo snel mogelijk informatie vergaren waarmee zij verder kunnen. Bedrijven kunnen hun websitebezoeker en klanten met een rekenmodule voorzien van informatie. Natuurlijk is een berekening (bijna) altijd een indicatie van de prijs, maar voldoende om een offerte te maken. Op deze manier krijgt u klantgegevens binnen van potentiële klanten of kunt u uw bestaande klanten gericht verder helpen aan de hand van de opgegeven gegevens.

Rekenmodulen

Een rekenmodule is een handige tool voor op uw website. De bezoeker van uw website kan door het invoeren van een aantal gegevens direct en snel zien wat hij wil weten. Handig voor wanneer iemand op zoek is naar een koophuis en wil weten hoeveel hij kan lenen (maximale hypotheek) of wanneer iemand een premieberekening wil maken voor één of meerdere verzekeringen, bijvoorbeeld voor de autoverzekering.

Rekenmodule ontwikkelen

Wilt u een eigen rekenmodule voor een specifiek product of dienst? Dan denken wij graag met u mee hoe de module uitgewerkt en ontwikkelt moet worden.

Module digitale polismap

De digitale polismap van Van Kampen Groep (VKG) is een online omgeving waarin u gemakkelijk online polisgegevens kunt raadplegen, polisoverzichten printen, de status van eventuele schades bekijken en gegevens aanpassen en wijzigen. Het bespaard tijd en werkt zeer productief, zowel voor de klant als voor u. De digitale polismap is uitermate geschikt om uw digitale administratie bij te houden!

Wat kunnen uw klanten met de digitale polismap?

Met de digitale polismap kunnen uw klanten hun financiële producten inzien, zoals polisbladen en voorwaarden. Wanneer u gebruik maakt van Extranet+ kunnen uw klanten tevens de polissen inzien die u via Extranet+ in de digitale polismap hebt ingevoerd. Daarnaast biedt u als adviseur uw klanten de mogelijkheid zelf polissen in te voeren die bijvoorbeeld via een andere adviseur zijn afgesloten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze rekenmodulen of bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden!

Wilt u gemakkelijk digitale nieuwsbrieven naar uw klanten versturen? Lees de voordelen van de nieuwsbriefmodule.