In alle thema’s van Bundelpakket is rekening gehouden met implementatie van rekenmodulen. Dit wil zeggen dat er extra ruimte is gereserveerd om rekenmodulen te integreren. Wanneer u een Bundelpakket website afneemt, wordt deze zonder rekenmodule opgeleverd. Wij kunnen alle rekenmodulen van aanbiedende partijen op uw website plaatsen.

Voordeel van rekenmodulen

Tegenwoordig willen mensen zo snel toegang hebben tot informatie waarmee zij verder kunnen. Bedrijven kunnen hun websitebezoekers en hun klanten met een rekenmodule voorzien van informatie. Natuurlijk is een berekening altijd prijsindicatie, maar voldoende voor het maken van een offerte. Op deze manier krijgt u klantgegevens binnen van potentiële klanten of kunt u uw bestaande klanten gericht verder helpen aan de hand van de opgegeven gegevens.

Rekenmodulen

Een rekenmodule is een handige tool voor op uw website. De bezoeker van uw website kan door het invoeren van een aantal gegevens direct en snel zien wat hij wil weten. Handig voor wanneer iemand op zoek is naar een koophuis en wil weten hoeveel hij kan lenen (maximale hypotheek) of wanneer iemand een premieberekening wil maken voor één of meerdere verzekeringen, bijvoorbeeld voor de autoverzekering.

Rekenmodule ontwikkelen

Wilt u een eigen rekenmodule voor een specifiek product of dienst? Dan denken wij graag met u mee hoe de module uitgewerkt en ontwikkelt moet worden.

Module digitale polismap

De digitale polismap van Van Kampen Groep (VKG) is een online omgeving waarin u gemakkelijk online polisgegevens kunt raadplegen. U kunt polisoverzichten printen, de status van eventuele schades bekijken en gegevens aanpassen en wijzigen. Het bespaart tijd en werkt zeer productief, zowel voor de klant als voor u. De digitale polismap is uitermate geschikt voor het bijhouden van uw administratie.

Wat kunnen uw klanten met de digitale polismap?

Met de digitale polismap kunnen uw klanten hun financiële producten inzien, zoals polisbladen en voorwaarden. Wanneer u gebruik maakt van ExtranetPlus kunnen uw klanten tevens de polissen inzien die u via ExtranetPlus in de digitale polismap hebt ingevoerd. Daarnaast biedt u als adviseur uw klanten de mogelijkheid zelf polissen in te voeren die bijvoorbeeld via een andere adviseur zijn afgesloten.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze rekenmodulen of bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden!

Wilt u gemakkelijk digitale nieuwsbrieven naar uw klanten versturen? Lees de voordelen van de nieuwsbriefmodule.