Bij Bundelpakket kunt u ook een nieuwsbriefmodule afnemen. Onze gebruiksvriendelijke nieuwsbriefmodule is speciaal ontwikkeld voor kleine en middelgrote bedrijven. Een nieuwsbrief maken en verzenden is zeer gemakkelijk en betaalbaar via Bundelpakket.

Waarom een nieuwsbriefmodule?

E-mailnieuwsbrieven in uw eigen huisstijl

De e-mailnieuwsbrief wordt opgebouwd in uw eigen huisstijl. Via webbeheer kunt u zelf heel eenvoudig eigen teksten en afbeeldingen toevoegen aan uw digitale nieuwsbrief en deze nieuwsbrief versturen naar uw klanten.
U kunt er ook voor kiezen de nieuwsbriefartikelen door ons aan te laten leveren. We leveren dan iedere maand meerdere artikelen aan.

De voordelen van onze nieuwsbriefmodule

Even niet bereikbaar voor uw huidige klanten?

De nieuwsbriefmodule is ook erg handig als u even niet bereikbaar bent voor uw huidige klanten, bijvoorbeeld wanneer u op vakantie gaat. Dan meldt u dit vooraf in de e-mailnieuwsbrief aan uw klanten, zodat zij op de hoogte zijn van uw afwezigheid.

Tarieven nieuwsbriefmodule

De nieuwsbriefmodule kost u maar €25,- per maand, inclusief branche gerelateerde nieuwsartikelen. De nieuwsbriefmodule is ook zonder artikelen af te nemen voor € 15,- per maand.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze nieuwsbriefmodule of bent u benieuwd naar wat we nog meer voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden.

Wilt u dat uw klanten gemakkelijk diverse (premie)berekeningen kunnen maken op uw website? Wij ontwikkelen verschillende rekenmodulen en plaatsen deze op uw website.